Centraal Rusland

Wilt u Centraal Rusland leren kennen vanuit een ongebruikelijke hoek?

U gaat niet langs de bekende toeristische routes, maar op een echte natuur-cultureel-antropologische safari met bezoeken aan verbazingwekkende plekken: oude landgoederen, kerken, grotten, een verlaten militair bases en andere boeiende objecten en plekken.

Dichte bossen, eindeloze velden, heldere rivieren en meren omringen u tijdens een aanzienlijk deel van de reis.

U neemt deel aan een echt off-road avontuur en overwin modderpoelen, karrensporen, modderpoelen, fords over rivieren, hellingen en allerlei andere obstakels.

Zo’n trip kan een combinatie zijn van comfortabele overnachtingen in de hotels en kamperen op leukste plekken midden in de natuur, eten in de beste cafe’s en restaurants en genieten van op het kampvuur zelfgemaakte maaltijden.

Er zijn geen seizoen beperkingen, ieder seizoen heeft zijn eigen charme: in de zomer – lekker warm, als u wilt kunt u in een tent slapen, in de herfst en lente – veel modder en plezier, in de winter – spierwitte sneeuw en hele andere rij-sensaties.

Wij zijn aan het werk om het off-road programma samen te stellen. Hebt u interesse in een off-road reis door Centraal Rusland neem dan contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden en stellen we een mooi programma voor u samen.

Trips naar Centraal Rusland

Fotogalerij

Winter mysterie

Ook iets voor u?