Noordelijke Kaukasus

In dit waanzinnig mooi gebied vindt u een combinatie van mooie bergachtige landschappen, oude monumenten, mineraal bronnen, natuur en eeuwen oude cultuur. 

Een hartelijk volk en een steeds verder ontwikkelende infrastructuur maken deze prachtige bestemming zeer aantrekkelijk voor de reizigers die op zoek zijn naar bijzondere, actieve en culturele vakanties.

De populariteit van deze regio groeit in hoge tempo. Steeds meer toeristen komen naar de Kaukasus om van de prachtige omgeving, rijke cultuur en geschiedenis te genieten.

Wij organiseren trips naar vrijwel alle bestemmingen van de Noordelijke Kaukasus. Kamperen, trektochten, paardentochten, off-road trips, ski-trips, survivaltochten en andere soorten trips zijn mogelijk in Kaukasus.

De Russische Noordelijke Kaukasus omvat bergachtige gebieden waaronder zeven deelrepublieken en twee krajs: Adygea, Kabardië-Balkarië, Noord-Ossetië, Karatsjaj-Tsjerkessië, Ingoesjetië, Tsjetsjenië, Dagestan, kraj Stavropolу en Kraj Krasnodar. Let op, voor sommige gebieden moet er, naast het reguliere visum, ook een speciale ‘grensgebiedvergunning’ aangevraagd worden.

Neem contact met voor meer informatie over het reizen naar Kaukasus via onze contact pagina of bel direct 06-44160077.

Reizen naar Noordelijke Kaukasus

Elbrus, reis naar Noordelijk Kaukasus

Schatten van Noordelijke Kaukasus

12 dagen – groepsreis / individuele reis – gegarandeerd vertrek 

per person vanaf

v.a. € 1.850,-

Fotogalerij