Over Echt!RUSLAND

Beste bezoeker!

Dank voor uw interesse in mijn reisbureau.

Mijn naam is Alina Rijkers, ik ben de eigenaresse van Echt!RUSLAND, een reisbureau gespecialiseerd in het organiseren van reizen op maat naar Rusland.

Ik heb het altijd leuk gevonden nieuwe plekken te ontdekken, bijzondere bestemmingen te leren kennen en naar manieren te zoeken om naar moeilijk bereikbare locaties te reizen.

Mijn grootste passie ligt bij het organiseren van actieve reizen, sportvakanties, avontuurlijke vakanties en ontdekkingstochten in de verschillende gebieden van Rusland. Dit doe ik samen met lokale gidsen en reisbureaus in Rusland.

Ook voor stedentrips, rondreizen, cruises, treinreizen, visas, hotel boeken en overige vragen over Rusland kunt u bij mij terecht. 

Ik ben geboren en getogen in Perm, een stad in het Oeral gebied in Rusland. Ik ben afgestudeerd aan de Perm Staats Universiteit, in sociaal-culturele dienstverlening en toerisme. Meer dan tien jaar ben ik werkzaam geweest in verschillende reisbureaus, als reisconsultant, als hoofd boekingen en als executive manager.

Ik heb veel gereisd in Rusland en tijdens deze reizen ben ik meer en meer van mijn land gaan houden. Ik woon al meer dan tien jaar in Nederland, maar voel me emotioneel nog steeds erg verbonden met mijn geboorte land. Dat is de voornaamste reden dat ik Echt!RUSLAND ben gestart.

Ik wil Rusland aan de buitenlandse gasten introduceren als bestemming voor actief toerisme. Stel voor, u gaat de grootste en de schoonste zoetwatermeer ter wereld, Baikalmeer,  in te zwemmen; u beklimt de hoogste piek van Rusland en Europa, berg Elbroes; u gaat naar de koudepool Pool in Oymyakon, waar laagste temperatuur kan -71 graden bereiken; of u doet met een expeditie naar Frans Jozefland mee. U kunt raften, fietsen, skiën, paardrijden, wandelen, vissen in de meest waanzinnige plekken van Rusland.

Het is een feit dat actief toerisme steeds populairder wordt in Rusland. De infrastructuur wordt verbeterd, steeds meer hotels en toeristische uitvalbasissen worden gebouwd in afgelegen gebieden en reisbureaus en gidsen zien graag buitenlandse toeristen komen en staan voor hen klaar met mooie programma’s.

Samen met mijn ervaren en betrouwbare partners in verschillende regio’s in Rusland zal ik ervoor zorgen dat u een veilige, fascinerende en prachtige reis hebt.

Met vriendelijke groet,

Alina Rijkers